Organske sirovine potrebne za proizvodnju Kap po kap sirupa su porjeklom iz lokalnih domaćinstava. Sirupi ne sadrže aditive, konzervanse ili hemijske dodatke.
Organske sirovine potrebne za proizvodnju Kap po kap sirupa su porjeklom iz lokalnih domaćinstava. Sirupi ne sadrže aditive, konzervanse ili hemijske dodatke.
Sokovi pravljeni na tradicionalni način, hladnim cjeđenjem i bez vještačkih dodataka. Prirodne sirovine su najvećim dijelom porjeklom iz lokalnih domaćinstava pa okus može varirati zavisno od sezone.
9.10KMOriginal price was: 9.10KM.8.20KMCurrent price is: 8.20KM.
Ellixir je spoj “dvije najmoćnije” šumske bobice kombinovane sa medom. One pomažu pri jačanju imuniteta, pri čišćenju mokraćnih kanala, a pored toga imaju i pozitivan efekat na krvnu sliku. Brusnice sadrže fruktozu i proantocijanin koji spriječavaju razvoj bakterija u urinarnom traktu. Obogaćene antioksidansima, antocijaninom i proantocijaninom generalno povećavaju otpornost organizma. Borovnice su takođe bogate antocijaninom, jednim od najmoćnijih antioksidona i sadrži vitamine A,B2,C i E. One štite organizam od slobodnih radikala koji se nalaze u zraku i hrani. Klinička istrazivanja iz 1989. god. otkrila su da antocijanin iz borovnice u kombinaciji sa vitaminom E (takođe prisutnim u borovnicama) znatno poboljšava stanje očne mrene, osobito kod starijih soba.
Sokovi pravljeni na tradicionalni način, hladnim cjeđenjem i bez vještačkih dodataka. Prirodne sirovine su najvećim dijelom porjeklom iz lokalnih domaćinstava pa okus može varirati zavisno od sezone.
Sokovi pravljeni na tradicionalni način, hladnim cjeđenjem i bez vještačkih dodataka. Prirodne sirovine su najvećim dijelom porjeklom iz lokalnih domaćinstava pa okus može varirati zavisno od sezone.
Sokovi pravljeni na tradicionalni način, hladnim cjeđenjem i bez vještačkih dodataka. Prirodne sirovine su najvećim dijelom porjeklom iz lokalnih domaćinstava pa okus može varirati zavisno od sezone.
Sokovi pravljeni na tradicionalni način, hladnim cjeđenjem i bez vještačkih dodataka. Prirodne sirovine su najvećim dijelom porjeklom iz lokalnih domaćinstava pa okus može varirati zavisno od sezone.
Prirodno sredstvo za lečenje mnogih neprijatnosti i bolesti organizma. Jabukovo sirće sadrži važne minerale za rast, obnavljanje i održavanje organizma poput kalijuma, natrijuma, magnezijuma, kalcijuma, fosfora, gvožđa i fluora. Sadrži i vitamine C, A, E, B1, B2, B6, beta-karoten, bioflavonoide i pektin. Jabukovo sirće pomaže u smanjenju krvnog pritiska i pomaže ljudima koji pate od alergija, artritisa, hronične malaksalosti, gripa i gihta. Pacijenti sa dijabetesom tipa 2 koji su uzimali dve supene kašike jabukovog sirćeta pre spavanja, ujutru su po rezultatima imali poboljšanje nivoa šećera u krvi kao i opadanje nivoa holesterola i triglicerida, koji su vrste štetne masti.
Naše zdrave poslastice od kesten pirea su ručno pravljene. Kuglice pored kestena sadrže kokos i kakao, štanglice su bogate susamom, dok su rolati rezervisani za ljubitelje crne čokolade.
Plodovi pitomog kestena čiste krv i jačaju imuntet. Sadrže mnogo ugljenohidrata, bjelančevina, masti i celuluze. Kesten je izuzetno hranjiv, sadrži minerale i vitamine kao sto su magnezijum, kalcijum, kalijum, fosfor, željezo i gotovo sve skupine vitamina B. Kesten pire brzo zasiti glad, dobar je za kosti, nervni sistem i kao “hrana za mozak”. Prirodni kesten koji koristimo pri proizvodnji pirea porjeklom je sa Grmeča i Potkozarja. Pripremamo ga kuvanjem kestena i pasiranjem u pire. Kap po kap je jedina kompanija sa domaćeg tržišta koja u ponudi ima organski kesten pire bez dodatka šećera i odličan je obrok za dijabetičare.
Plodovi pitomog kestena čiste krv i jačaju imuntet. Sadrže mnogo ugljenohidrata, bjelančevina, masti i celuluze. Kesten je izuzetno hranjiv, sadrži minerale i vitamine kao sto su magnezijum, kalcijum, kalijum, fosfor, željezo i gotovo sve skupine vitamina B. Kesten pire brzo zasiti glad, dobar je za kosti, nervni sistem i kao “hrana za mozak”. Prirodni kesten koji koristimo pri proizvodnji pirea porjeklom je sa Grmeča i Potkozarja. Pripremamo ga kuvanjem kestena i pasiranjem u pire. Kap po kap je jedina kompanija sa domaćeg tržišta koja u ponudi ima organski kesten pire bez dodatka šećera i odličan je obrok za dijabetičare.